Telefon: 0723.301.768
Email: av.adrianadobre@gmail.com

onorariiOnorariile practicate de cabinetul nostru, reprezinta raportul dintre cerintele clientului, dificultatea, amploarea sau durata cazului, timpul si volumul de munca, avantajele si rezultatele obtinute pentru client, etc.

Stabilirea onorariilor se face liber intre avocat si client, in limitele legii si ale Statului profesiei de avocat, prin raportare la identitatea clientului, persoana juridica sau persoana fizica.

I. Pentru persoanele juridice, onorariile pot fi stabilite pentru consultanta juridica, redactare acte juridice si contracte, redactare actiuni si cereri, reprezentare in instanta, reprezentare in fata autoritatilor, reprezentare la executare, etc. Pentru persoanele juridice pot fi oferite pachete de servicii juridice, pe baza de abonamente lunarea sau anuale, costul fiind stabilit in functie de necesitatile si vechimea clientului.

II. Onorariile percepute persoanelor fizice, reprezinta echitatea dintre problema acestora, modalitatea de rezolvare si activitatea desfasurata de avocat in acest scop.

Potrivit Statutului profesiei de avocat onorariile pot fi stabilite dupa cum urmeaza :

a) Onorarii orare

b) Onorarii fixe (forfetare)

c) Onorarii de succes

* Onorarii formate din combinarea criteriilor de la lit. a, b si c.